Selecteer een pagina

Vacature

Teeltmedewerker Jacobs Champignons America


Welke functie hebben we vrij?
Jacobs Champignons is op zoek naar een teeltmedewerker met passie voor techniek. We zoeken een fulltime medewerker, die verschillende taken uitvoert om de teelt succesvol te laten verlopen: van vullen van cellen, mechanisch oogsten, cellen leeghalen en schoonmaken tot champignons controleren.

Wat houden de werkzaamheden in?
Je zorgt ervoor dat de champignonteelt goed verloopt, door verschillende werkzaamheden te verrichten. Zo ga je cellen vullen, maar ook ben je betrokken bij de oogst en het sorteren van de champignons. Daarnaast heb je ook een technische verantwoordelijkheid, om onze machines goed door te laten lopen en storingen op te lossen.

Naar wie zijn we op zoek?
Jacobs Champignons zoekt een harde werker, bij voorkeur met een technische achtergrond. We zoeken iemand die het prettig vindt om verschillende taken uit te voeren en iemand die niet alleen met een machine kan werken, maar ook deze machine weer aan het werk krijgt als er een storing is. Een afgeronde mbo-opleiding en technische kennis zijn een pre. Heb je dat niet, maar denk je geschikt te zijn voor deze functie? Reageer vooral en laat ons zien wat je in huis hebt!

Wat bieden wij jou?
Jacobs Champignons biedt een gezellige en informele sfeer. Afwisselende werkzaamheden en duidelijke kaders. Je komt in een team dat hard werkt, maar waar ook tijd is voor een grapje en een praatje. We zijn een kleinschalig bedrijf met grootschalige resultaten.

Over Jacobs Champignons
Sinds 1998 kweekt Jacobs Champignons honderdduizenden kilo’s champignons per week. We werken met aandacht voor het milieu, met zonnepanelen, en een free-cooling-systeem waardoor we in de winter geen gebruik hoeven te maken van onze koelsystemen. Onze champignons worden geteeld en machinaal afgesneden om vervolgens in vrachtwagens naar de fabriek vervoerd te worden. De champignons worden in potten en blikken verwerkt en gaan de hele wereld over.

Ben jij de teeltmedewerker die we zoeken?
Bel 06-54797036 of mail robbert@jacobschampignons.nl  Vragen over de functie of ons bedrijf? Neem ook daarvoor gerust contact met ons op.