Selecteer een pagina

Vacature

Meewerkend voorman Jacobs Champignons America

Welke functie hebben we vrij?
Jacobs Champignons is op zoek naar een meewerkend voorman. Het is een fulltime functie, waarbij je een klein, hecht team aanstuurt, meedenkt over de productie en ervoor zorgt dat alles gestroomlijnd door blijft lopen.

Wat houden de werkzaamheden in?
Je ondersteunt de eigenaar Robert bij het dagelijks leidinggeven aan het bedrijf. Ons team bestaat uit zes vaste medewerkers en een aantal seizoensmedewerkers op oogstdagen. Je bent een aanspreekpunt voor collega’s met vragen en je krijgt de ruimte om mee te denken over de productie en over optimalisering van ons teelt- en productieproces.

Naar wie zijn we op zoek?
Wij zijn op zoek naar een enthousiast nieuw teamlid, die communicatief sterk is en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je bent een vroege vogel die het niet erg vindt om op tijd de werkdag te beginnen en je durft initiatief te tonen en mee te denken. Een afgeronde mbo-opleiding en leidinggevende ervaring zijn een pre. Heb je dat niet, maar denk je geschikt te zijn voor deze functie? Reageer vooral en laat ons zien wat je in huis hebt!

Wat bieden wij jou?
Jacobs Champignons biedt een gezellige en informele sfeer. Een verantwoordelijke functie en ruimte om die deels zelf in te vullen. Je komt in een team dat hard werkt, maar waar ook tijd is voor een grapje en een praatje. We zijn een kleinschalig bedrijf met grootschalige resultaten.

Over Jacobs Champignons
Sinds 1998 kweekt Jacobs Champignons honderdduizenden kilo’s champignons per week. We werken met aandacht voor het milieu, met zonnepanelen en een free-cooling-systeem waardoor we in de winter geen gebruik hoeven te maken van onze koelsystemen. Onze champignons worden geteeld en machinaal afgesneden om vervolgens in vrachtwagens naar de fabriek vervoerd te worden. De champignons worden in potten en blikken verwerkt en gaan de hele wereld over.

Ben jij de persoon die we zoeken?
Bel 06-54797036 of mail robbert@jacobschampignons.nl Vragen over de functie of ons bedrijf? Neem ook daarvoor gerust contact met ons op.